SKINCARE BEHANDELINGEN

SKINCARE

Mesoneedling

Een innovatieve behandeling die huidverbeterend en anti-agend werkt. Met een dermapen worden vitaminen (huid-cocktails) direct in de huid gebracht, waardoor de aanmaak van collageen, hyaluronzuur en elastine gestimuleerd wordt.

Op die manier is het mogelijk om verschillende huidproblemen aan te pakken, waaronder acnelittekentjes, verslapte huid, fijne rimpeltjes,…

Deze techniek kan toegepast worden op het gelaat, nek, decolleté en handen.

Klik hier voor meer informatieKlassieke gezichtsbehandeling

Het is heel belangrijk dat je de huid goed verzorgd. Dit komt omdat de huid afziet van heel veel externe factoren:

  • luchtvervuiling,
  • make-up,
  • zon,
  • zweet.

Dit zijn factoren die ervoor zorgen dat de huid dubbel zo hard moet werken om zichzelf te beschermen. Hoe harder de huid moet werken om in balans te blijven, hoe sneller er huidveroudering zal plaatsvinden. Vandaar dat het belangrijk is om de huid goed te verzorgen en te voeden met de juiste producten.

Een klassieke gelaatsverzorging is een behandeling waarbij we de huid op een dieper niveau gaan verzorgen. Dit wil zeggen dat we de dode huidcellen zullen verwijderen en de poriën zullen reinigen. Daardoor wordt het voor de daaropvolgende producten gemakkelijker om tot dieper in de huid te werken en eventuele huidproblemen aan te pakken zoals bijvoorbeeld; milde acne, onzuivere huid, roodheden, droge huid of net om een heel vette huid weer in balans te krijgen.

De behandeling zorgt ervoor dat de huid er stralend en ontspannen uitziet. Maar het belangrijkste van al is dat de huid goed gereinigd zal zijn en op deze manier huidveroudering zal tegengaan.

Klik hier voor meer informatiePeeling

Bij Image Skincare peelings gaat het om huidverbetering.

Een chemische peeling is een behandeling waarbij we op een gecontroleerde, verantwoorde manier de huid gaan vernieuwen. Hierdoor worden oneffenheden in de huid verwijderd; fijne rimpels, pigmentatie, grove poriën, verslapte huid, acné of acnélittekens worden minder zichtbaar of verdwijnen,…

Met de werkzame stoffen in de peeling verbeter je niet alleen de oppervlakkige huid, maar doordat we ook op diepere huidlagen kunnen werken, wordt ook de celvernieuwing en huidverjonging gestimuleerd.

Voor elk huidprobleem is er een peeling. (zie soorten peelings) Met deze behandeling raden we aan om te starten in een kuur en nadien onderhoud-sessies te nemen indien nodig.

Tijdens de kuur starten we altijd met een peel uit LEVEL 1 om te kijken hoe de huid er op reageert en ook de huid kennis te laten maken met deze producten. Nadien wordt het verder opgebouwd met een peel uit LEVEL 2 om telkens iets dieper te werken. Op deze manier gaat de huid ook niet afzien of vervellen, maar echt op verbetering werken. You only have one skin, we take care of it!

Klik hier voor meer informatieO2-Zuurstofbehandeling

“ A breath of fresh skin”

Deze luxe behandeling brengt zuurstof, plantaardige stamcellen, peptiden en een hoge concentratie enzymatische plantaardige stoffen in de huid, waardoor deze een stralende, verfrissend en verjongende look krijgt.

De behandeling geeft een instant effect, dus perfect om toe te laten passen voor een avondje weg, evenement, trouwfeest,…

Klik hier voor meer informatieBB Glow

Een gelaatsverzorging waarbij het gelaat een mooi, stralend en egaal effect bekomt.

Met een BB Glow is het de bedoeling dat je huid een “natural glow” effect gaat geven, zodat je de foundation in de kast kan laten liggen. Een gezonde, frisse, natuurlijke teint/look creëren is hier de bedoeling.

Bbglow is GEEN semi-permanente foundation, geeft GEEN dekking en verstopt de poriën niet of kan niet verkleuren onder de zon.

Doormiddel van een dermapen, worden er BB cream ampullen (op natuurlijke basis) op de bovenste huidlaag (opperhuid) aangebracht.

Klik hier voor meer informatieSuperboost

Superboost geeft de klant de zachtheid van een cosmetische verzorging, met de impact van een medische behandeling. Het laat de huid er natuurlijk en jong uitzien zonder spierontspanners, fillers of invasieve lasers.

De superboost bestaat uit twee delen: Jetstream en elektrostimulatie. Het is een techniek uit de dermatologie en neurologie die wordt toegepast op een esthetisch, verantwoorde manier.

De op maat samengestelde, medische huidcocktails worden op een pijnloze manier in de huid gebracht tot in de diepste zones van de haarzakjes en zweetkliertjes om zo huidverbeterend te kunnen werken.

Klik hier voor meer informatie


MAAK HIER EEN AFSPRAAK