beauty BEHANDELINGEN

beauty

Een behandeling waarbij we haargroei van de wenkbrauw gaan stimuleren om zo tot een vollere wenkbrauw te komen.

Met een dermapen worden er vitaminen aangebracht en dat zorgt er voor dat de haarwortels geactiveerd worden. De behandeling is geschikt voor vrouwen/mannen die weinig wenkbrauwharen hebben doordat ze bijvoorbeeld teveel ge√ępileerd hebben, door te vaak te verven of door verkeerde semi-permanente make-up wat haren verloren hebben, maar ook door haarverlies ten gevolge van een ziekte/aandoening/medicatie.

De behandeling is niet schadelijk en wordt met natuurlijke producten toegepast.

Klik hier voor meer informatie

Een lashlift behandeling geeft een semi-permanente krul aan je natuurlijke wimpers. Met deze behandeling krijg je het effect van langere, vollere wimpers. Dit zorgt ervoor dat je wimpers meer volume krijgen en de ogen nog meer spreken. Bij een correcte toepassing van de behandeling is het niet schadelijk voor de eigen natuurlijke wimper of de ogen. Het kan zowel op kortere als langere wimpers toegepast worden.

Bye bye, wimperkrultang!

Klik hier voor meer informatie

Met browshaping is het mogelijk om vorm te geven aan je wenkbrauwen. Eerst worden de wenkbrauwen getekend (d.m.v. browmapping). Met browmapping worden de wenkbrauwen zo symmetrisch mogelijk getekend en worden de wenkbrauwen aan beide kanten afgemeten. Daarna is het mogelijk het teveel aan haartjes te verwijderen met wax en pincet. Je kan daarnaast nog kiezen of je de haartjes van de wenkbrauwen graag laat kleuren of de behandeling wil laten afwerken met make-up van de wenkbrauwen, zodat je meteen klaar bent voor vertoning.

Klik hier voor meer informatie

Met brow henna kunnen we de wenkbrauwen opvullen en mooi in vorm brengen. Het is een andere techniek dan de gewone wenkbrauwverf. We gaan met brow henna namelijk zowel de haartjes als de huid kleuren. Dit zorgt ervoor dat de wenkbrauwen voller lijken en mooi strak gezet kunnen worden. Het is ook geschikt voor mensen die reeds semi-permanente make-up hebben en de kleur weer even willen opfrissen, maar ook voor mensen die grijze wenkbrauwharen hebben, is deze methode geschikt.

De henna waarmee we werken is een product op natuurlijke basis, dus perfect om de wenkbrauwharen onbeschadigd te behandelen.

Klik hier voor meer informatie