Mesoneedling

Een innovatieve behandeling die huidverbeterend en anti-agend werkt. Met een dermapen worden vitaminen (huid-cocktails) direct in de huid gebracht, waardoor de aanmaak van collageen, hyaluronzuur en elastine gestimuleerd wordt. Op die manier is het mogelijk om verschillende huidproblemen aan te pakken, waaronder acnelittekentjes, verslapte huid, fijne rimpeltjes,… Deze techniek kan toegepast worden op het gelaat, nek, decolleté en handen.

Category:
Date:
Wat zijn de voordelen van deze behandeling?:
Huidverjonging, verminderen van rimpels/ fijne lijntjes, verstevigen van de huid, huidtextuur egaliseren, vermindering acné-littekens, verheldering van teint, minimaliseren van grove poriën.
Welke huid-cocktails bestaan er en voor welk huidprobleem worden ze gebruikt?:
Cheek lift: anti-aging en versteviging van de wangen Eye lift: lift rondom de ogen en vermindering van rimpels/kraaienpootjes Vitamin: toevoegen van vitaminen in de huid Strech mark: vermindering van acné littekens Decolleté en nek: versteviging van hals en decolleté Zijn er meerdere aspecten waarop u zou willen werken, dan kunnen deze ampullen ook in combinatie gebruikt worden tijdens de behandeling. Op die manier kunnen er eerdere huidproblemen tegelijk aangepakt worden.